Конкурс за учесници на тринаесеттата Политичка академија за социјална демократија

Објавено на 2022-05-31 11:18:44

Прогрес - Институт за социјална демократија, поддржан од Меѓународниот центар „Олоф Палме“ и Фондацијата „Калеви Сорса“ распишуваат: КОНКУРС за учесници на Политичката академија за социјална демократија во 2022 година. Рокот за пријавување  е 15 јуни 2022 година. Конкурсот е достапен на линкот во прилог.

Архива