К О Н К У Р С за учесници на деветтата Политичка академија за социјална демократија во 2017/2018 година

Објавено на 2017-11-22 12:02:30

Прогрес - Институт за социјална демократија во соработка со Меѓународниот центар „Олоф Палме“, Фондацијата „Калеви Сорса“ и Фондацијата „Фридрих Еберт “, Канцеларија во Македонија  распишуваат КОНКУРС за учесници на деветтата Политичка академија за социјална демократија во 2017/2018 година.

Политичката академија е образовен проект, дизајниран како академски курс и тренинг. Главна задача на Академијата е да образува и тренира индивидуи коишто ги споделуваат социјалдемократските вредности и коишто во своите секојдневни активности влијаат и ги обликуваат политичките одлуки во Македонија. 

Архива